gluténmentestejfehérje mentestejcukor mentestojásmentes

SÉF NAPI AJÁNLATA !!!

Válasszon salátáink közül

az ES ételsorból!

Gastro vekni 300g Új!

Belépés a fiókomba

Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció

MEGRENDELŐINK VISSZAJELZÉSEI!
 

Rendszeresen megkérdezzük és figyelembe vesszük megrendelőink tapasztalatait, észrevételeit. További véleményeket és észrevételeket a facebook oldalunkon is találhat, érdemes követni bennünket itt is!
 

 Facebook oldalunk itt érhető el  >>

"Nagy megelégedéssel írom le a véleményemet, mivel már van tapasztalatom az Önök ételével kapcsolatban. Teszem ezt azért is, hogy hozzájáruljak mindazoknak, akik hasonlóan gondolkodnak és keresik az utat a megoldáshoz. Azt ajánlom nekik, hogy próbálják ki a GastroDoktor ételeit és tapasztalni fogják, hogy mennyire segít majd napjaikban. Mivel én lisztérzékeny vagyok, nagyon nehezen tudnám magamat ellátni változatosan napi szinten, így nagy segítséget jelentett nekem amikor tudomásomra jutott az Önök étlap ajánlatai, ami igazán igényesen és változatosan van összeállítva. Nem nehéz kiválasztani belőle a napi ételeket, annál is inkább mert igen finom minden. A kiszállítással is meg vagyok elégedve, mindig időben kapom azokat. A fenti véleményemet fenntartva kívánok Önöknek továbbiakban sikeres együttműködést, a leendő és régi megrendelőikhez."

/Hanák Andrásné, Kecskemét/

 

 

"Koromnál fogva már elég sok bajom van. Cukrom magas (II-es kategória), allergiás vagyok minden tejtermékre, valamint lisztérzékeny és tojás érzékeny vagyok.  Eddig a speciális diétához az alapanyagokat nehezen szereztem be. Az Önök ételei a problémámat megoldották, jó és változatos ebédeket biztosítanak."
 

/Madarász Gyuláné, Kecskemét/

 

 

 

Kedves Gastrodoktor,

"Az ég áldja meg Önöket a pizzájuk miatt :)
        Eszméletlen finom volt. Végre tudtam enni isteni finom pizzát.
        Reménykedem abba hogy legalább egy hónapban egyszer rendelhető lesz pizza."
        Üdvözlettel:
        Piriczki Éva

Weboldal készítés: InternetLogisztika