gluténmentestejfehérje mentestejcukor mentestojásmentes

SÉF NAPI AJÁNLATA !!!

Válasszon salátáink közül

az ES ételsorból!

Gastro vekni 300g Új!

Belépés a fiókomba

Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció

GARANTÁLTAN GLUTÉNMENTES!
 

Ismét bevizsgáltattuk gluténmentes ételeinket akkreditált mintavétellel! A legutóbbi laboratóriumi vizsgálatok a GastroDoktor által szállított minden étel mintájában bizonyították, hogy gluténmentesek.
 
 A legfrissebb laboreredmények itt >>

Segítünk megkönnyíteni a mindennapjait, mert a speciális ételeket házhoz visszük Önnek!


 

Célunk és küldetésünk.
Vállalkozásunk célja, hogy segítséget nyújtsunk és változatos ételeket biztosítsunk egyrészt azoknak a szülőknek, akiknek nincs idejük és energiájuk a mindennapos külön főzéshez és az ételek mindennapi iskolába, óvodába történő eljuttatásához, másrész azon felnőttek napjait szeretnénk megkönnyíteni, akik ételallergiások vagy cukorbetegségben szenvednek.
 
Garantáltam megbízható ételeket szállítunk.

Napi menüinket kizárólagosan a Speciális Ételek Konyhája (SPÉKO) által előállított meleg ételekből állítjuk össze, ahol alapvetően glutén, tej és tojás származék mentes ételeket készítenek. Az ehhez szükséges alapanyagokat kizárólag azon cégektől szerzik be, amelyek a Magyar Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbank-nál regisztráltak és írásos garanciát vállaltak arra vonatkozóan, hogy az általuk szállított termékek a jelzett ALLERGÉN ANYAGOKTÓL TELJESEN MENTESEK.

 
Üzemeltetői adatok:

Revoco Med Kft.
6000 Kecskemét, Zimay László u. 4/a.
Adószám: 23392311-2-42 
E-mail: info@gastrodoktor.hu
Telefon: 06/20 953-6539

 

Weboldal készítés: InternetLogisztika